Despre noi - Thermo recycling


Valorificator termic autorizat
Tehnologie www.VEP.at

Go to content

Main menu:

Despre noi

Activitatea principala consta in producerea de fluff-un amestec de deseuri industriale si municipale sortate, nepericuloase, tocate. Acesta este folosit drept combustibil alternativ la cuptorul de clincher al fabricii de ciment Chiscadaga.

Prin activitatea sa, Thermo Recycling asigura recuperearea preliminara a deseurilor R12 (prin prelucrarea lor mecanica - tocare) iar recuperarea finala R1 - coincinerarea se realizeaza in cuptorul Carpatcement.

Procesarea amestecului de deseuri in instalatia de valorificare consta in tocarea amestecului in doua trepte succesive (SH1 - shrederul 1 si SH2 - shrederul 2), extragerea partilor feroase prin intermediul separatorului de metale, extragerea corpurilor inerte (grele) prin intermediul separatorului de corpuri grele, depozitarea produsului finit in buncarele cu podea rulanta, de unde printr-un sitem de benzi transportoare este livrat la cuptorul de clincher.

Materialele feroase si cele grele extrase din fluxul tehnologic, se colecteaza separat si se livreaza la unitatile acreditate in acest sens.

Intreaga instalatie este prevazuta cu o filtru cu saci pentru desprafuire.

Procesarea si valorificarea deseurilor este o activitate eminamente benefica pentru mediu, altfel acestea ar trebui eliminate in alt mod, poate prin depozitare, iar in acest moment, datorita instalatiei noastre din punctul de lucru Chiscadaga, aceste deseuri servesc unui scop util, ele fiind trasformate intr-un combustibil alternativ livrat partenerului nostru SC HEILDERBERGCEMENT ROMANIA SA.
Descarcare documente:
Deva, Piata Victoriei, nr. 2, et. 1, camera 103
Sediu social:

Chiscadaga,
str. Principal, nr. 1
Punct de lucru:

Back to content | Back to main menu